Pääset takaisin Studion sivuille TÄSTÄ

VALITSE HYVÄ OLO PYSYVÄN PAINON PUDOTUKSEN AVULLA

 

Oletko miettinyt, miten saisit hyvän olon ja olisit tyytyväinen itseesi? Oli aika, jolloin itse mietin juuri tätä kysymystä. Silloin liikuin vähemmän ja minulla oli ylipainoa. Tuntui, ettei jaksa tehdä mitään ylimääräistä ja asiat kasaantuivat. En harrastanut säännöllistä liikuntaa ja syöminen oli sitäkin epäsäännöllisempää.

Oma tarina

Itse aloin liikkumaan säännöllisesti muutama vuosi sitten. Tarkemmin ottaen siitä on tällä hetkellä melkein 20 vuotta. Aika menee nopeasti. Muistan tämän sen vuoksi, että sain silloin ensimmäisen lapseni.

Olen aina liikkunut paljon, mutta silloin aloin liikkumaan tavoitteellisemmin. Otin itselleni aina jonkin tavoitteen ja sitä kohti tein treenisuunnitelman. Aloin myös syömään säännöllisesti terveellistä kotiruokaa eli vähintään viisi ateriaa päivässä.

Olen joskus kokeillut erilaisia dieettejä, mutta niiden jälkeen paino on aina nousut takaisin. Terveellisemmän elämän kautta sain painoni tiputettua ja laihduin normaalipainoiseksi. Sen lisäksi sain hyvän olon ja runsaasti energiaa arkeen. Jaksan siis samassa ajassa tehdä enemmän asioita.

IMG_1576 (002)

Koska terveelliset elämäntavat ovat aina kiinnostaneet minua, aloitin vuonna 2016 Personal Trainer opinnot. Sen jälkeen olen auttanut muitakin kohti parempaa arkea. Toisin sanoen olen auttanut ihmisiä liikkumaan säännöllisesti ja laihtumaan.

Valinnat tekevät sinut

Yritykseni nimi on Sinun Valintasi. Haluan valmennuksissani korostaa valintojen merkityksen arjessa. Meistä jokainen tekee satoja valintoja päivittäin ravinnon, liikunnan ja levon suhteen.  Haluan opettaa sinua tekemään parempia valintoja.

Lepo, ravinto ja liikunta hyvinvointimme perusta. Mikset opettelisi tekemään parempia valintoja niiden suhteen. Ongelma ei useinkaan ole tiedon puute. Usein emme vain ole riittävän motivoituneita tekemään muutosta.

Moni valmennukseen tulija kaipaa juuri tätä  tukea omaan muutokseen. Tuen saaminen lähipiiriltä on myös tärkeää. Joskus kuitenkin ulkopuolinen tuki on ,yös tarpeen. Voin auttaa siinä myös sinua.

Parempia valintoja

Haluan opettaa ihmisiä tekemään parempia valintoja ravinnon ja liikunnan suhteen. Valmennukseni keskiössä on miettiä asiakkaan kanssa niitä valintoja, jotka ovat johtaneet tämän hetkiseen huonoon oloon. Usein emme itse näe noita asioita ja on hyvä käydä niitä jonkun kanssa yhdessä läpi.

Valmennuksessani opettelemme tekemään uusia parempia valintoja. Emme pistä kuitenkaan koko elämää uusiksi. Keskitymme muuttamaan kahta asiaa kerralla. Asioiden pysyvä muuttaminen vie aikaa jopa kuukausia.

Hyvä asia on se, että kaikkea ei tarvitse ja pidä muuttaa. Pysyvään muutoksen tekemiseen riittää 3-5 asian muuttaminen olennaisissa asioissa. Näitä asioita mietimme yhdessä. Saat valmiita työkaluja muutoksen tekemiseen.

Asiakkaan tarina

Haluan myös jakaa sinulle erään asiakkaani kokemuksen. Hän onnistui mahtavasti tavoitteessaan kovan työn avulla eli onnittelut hänelle siitä. Hänen tavoitteensa oli juosta ½ Marathon kesällä 2017. Meidän valmennussuhde alkoi keväällä 2016 eli aikaa oli reilusti. Valmennus kesti puoli vuotta eli aikaa oli opetella uusia tapoja reilusti. Asiakkaani oli hyvin motivoitunut ja otti hyvin opit vastaan sairaanhoitajan tarkkuudella ja se mahdollisti hänen hyvät tuloksensa, josta kerron sinulle seuraavaksi.

Ensin kuitenkin asiakkaan taustaa hieman. Asiakkaani on neljän lapsen yksinhuoltaja. Projektin alkaessa nuorin oli ensimmäisellä luokalla koulussa. Hän teki kolmivuorotyötä ja elämä oli muutenkin haasteellista. Säännöllinen liikkuminen ei ollut kuulunut arkeen muutamaan vuoteen ja ylipainoa oli kertynyt yli kymmenen kiloa.

Siitä siis lähdimme liikkeelle. Aikaa siis täytyi itselle jostain löytää. Se varmasti oli suurin haaste. Onneksi motivaatio oli kunnossa, joten aikaakin saatiin asioille järjestettyä. Ruokailurytmi oli epäsäännöllinen ja se oli suurin korjaus ruokavalioasioissa.

Aloitimme yhteiset juoksutreenit. Tein asiakkaalleni juoksu- ja ruokavalio-ohjeet. Niitä hän hyvin noudatti. Kävimme myös lihaskunto- ja huoltoasioita läpi ja kesällä 2017 hän juoksi ½ Marathonin ensimmäistä kertaa 15 kiloa kevyempänä. Laitan suoran lainauksen hänen palautteestaan:

”Tapasi valmentaa pohjautuu asiakkaaseen. Muistutit hyvin siitä, että valitset lajeja, joista itse pidät. Näin saat liikunnasta pysyvää. Olet rauhallinen ja osaat tsempata. Kaikesta näkyy, että olet innostunut ja tiedät mistä puhut. Se välittyi myös minulle ja lisäsi motivaatiotani. Annoit konkreettisia neuvoja, joita minun oli helppo noudattaa kiireisessäkin arjessa.

Tuloksia: Pudotin painoani 15 kiloa! Edelleen noudatan juoksuohjelmaa, vaikka valmennuksen loppumisesta on aikaa 1,5 vuotta. Juoksin viime kesänä ½ Marathonin ja juoksen sen uudelleen.

Laita viestiä ,mikäli haluat valmeenukseeni. Aloitan tammikuussa myös painonhallintaryhmän. Se on myös hyvä ja edullisempi tapa aloittaa muutoksen tekeminen.

Ota rohkeasti yhteyttä.

www.pt-tiinaekman.fi

https://studio-sinun-valintasi.mykajabi.com/

 

 

VOIT TILATA ILMAISEN OPPAAN RAVINNOSTA TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAT TIEDOT. SAMALLA PÄÄSET UUTISKIRJELISTALLE. SILLOIN SAAT AINA UUSIMMAT BLOGIT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI. LISTALTA VOI POISTUA MILLOIN VAIN.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.