Juoksijan lihaskuntoharjoittelu

 

Juoksijoiden lihaskunto on pienryhmävalmennus, jossa lihaskuntoharjoittelu tehdään pienessä ryhmässä. Valmennus on sinulle, joka haluat oppia tekemään liikkeet oikein ja yksin tekeminen ei ole sinun juttusi. Ryhmä kannustaa sinut tekemään treenin säännöllisesti. Saat tukea toisten ryhmäläisten lisäksi myös valmentajalta.

 

Harjoittelussa keskitytään erityisesti juoksussa tarvittavia lihaksia ja huollamme jalan lihaksia. Tämä parantaa koko kehon lihaskuntoa ja treenaat ilman vammoja.

 

Tämä on juoksijoiden oma pienryhmävalmennus. Ryhmä on tarkoitettu erityisesti juoksijoille, jotka haluavat tehdä lihaskuntotreenin mukavassa porukassa. Treeniryhmässä tehdään lihaskuntotreeniä lisäpainoilla ja kehonpainoilla. Treenissä keskitytään koko vartalon lihaksiin. Voit siis osallistua mukaan, vaikka et juoksua harrastakkaan.

 

Opettelemme erilaiset perustekniikat, kuten kyykyt ja punnerrukset. Pienessä ryhmässä opit tekemään liikkeet oikein ja voit haastaa kehoasi uudelle tasolle.

 

Tämä treeniryhmä on sinulle, joka haluaa:

  • haluaa parantaa omaa lihaskuntoa ja liikkuvuutta
  • päästä eroon jumeista ja kolotuksista
  • oppia tekemään liikkeet oikein ja kehittyä
  • et tykkää treenata yksin
  • valmentajan tuen
  • saada lihaskuntotreenin säännölliseksi osaksi arkea
  • juosta ilman vammoja

 

Ryhmän ohjaaja Tiina Ekman

Ryhmän maksimikoko on 8 henkilöä. Pienryhmän pitää Personal Trainer Tiina Ekman. Hän on tehnyt yksilövalmennuksia ja pitänyt pienryhmiä usean vuoden ajan. Osa ryhmistä on toiminut usean vuoden ajan.

Tiina on intohimoinen kestävyysliikkuja. Hän harrastaa juoksua ja triahlonia. Hän on pitänyt juoksukouluja usean vuoden ajan

Koulutus: PT, Ravintovalmentaja, sairaanhoitaja, triathlonvalmentaja, pilates ohjaaja ja fascia method ohjaaja

 

Ryhmistä sanottua:

”Olen kehittynyt paljon. Kehoni on liikkuvampi ja olen saanut kehitystä. Olen myös oppinut suunnittelemaan omia treenejäni.”

 

”Ryhmään oli aina kiva tulla. Itseä sai haastaa sopivasti. Osaamista löytyy monipuolisesti.”

 

”Hyvä ryhmä. Yhdessä tekeminen kivaa.”

 

”Hyvä, selkeä, toteutettavissa oleva. Huomioitu eri lähtötasot. Ryhmässä tekeminen kannustavaa! Sain iloa ja uskoa omaan pystymiseeni.”

 

”Mukavia treenejä.”

ILMOITTAUDU TUNNILLE TÄSTÄ