Liikkuva aamu

Ihana lempeä aloitus uuteen energisempään päivään. Herätä itsesti kunnolla tiistai päivään. Aloita päivä lempeällä jumpalla, josta saat energiaa päivääsi. Saat myös veren kiertämään niska-hartiaseudun lihaksissa. Samalla vahvistat kyseisiä lihaksia, jotta saat niska-hartiaseudun vaivoihisi helpotusta.

Jumpassa herättelemme kehoa ensin lämmittelemällä. Keskitymme erityisesti niska-hartiaseudun lihasten vahvistamiseen ja huoltamiseen. Ryhmä on erityisesti sinulle, jonka päivä jatkuu toimistossa tai muussa vastaavassa työssä, jossa hartiat ovat kovilla.

Niska-hartiaseudun lihaksien lisäksi käymme läpi myös muut päälihasryhmät. Kehonpainon lisäksi käytämme lisäpainoina mm. käsipainoja, kahvakuulaa ja kuminauhoja. Lopuksi huollamme kehoa venyttelemällä ja pienvälineillä.  

Tunnin vetää Tiina Ekman Personal Trainer, Ravintovalmentaja, Triathlonvalmentaja ja sairaanhoitaja. Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin oikeanlaisen liikunnan avulla. Pienryhmissä saat täyden tukeni ja tsemppini treenin tekemiseen. Varmista, että teet liikkeet oikein ja tarvittaessa saat vaihtoehtoisia liikkeitä.

Sisältö

- Tunnin treeni tiistaisin klo 7.30-8.30

- Koko kehon lämmittely & liikkuvuusliikkeet

- Lihaskuntoharjoittelu pienvälineillä koko keholle

- Niska-hartiaseudun huolto venyttelyn ja pienvälineiden avulla

- Tunnin pitää Tiina

Treenin hyödyt:

- Ylävartalon lihasten liikkuvuus paranee 

- Niska-hartiaseudun vaivat vähenevät ja kivut helpottuvat

- Koko vartalon ja erityisesti niska-hartiaseudun lihakset vahvistuvat

- Jaksat paremmin arjessa

- Saat energiaa ja hyvää oloa päivääsi

 

 

VOIT VARATA PAIKKASI TUNNILLE VELLON KAUTTA.

PÄÄSET SINNE ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ