Palaudu synnytyksestä pienryhmä 

 
Tässä ryhmässä keskitytään synnytyksestä palautumiseen sekä lihaskunnon vahvistamiseen turvallisesti ja tehokkaasti. Tähän ryhmään voit osallistua heti jälkitarkastuksen jälkeen ja ottaa noin 2kk-1v vauvan mukaan.
 
Ryhmän alussa tsekkaamme keskivartalon palautumisen tilanteen mahdollisen erkauman varalta. Tapaamisilla tehdään palauttavaa ja vahvistavaa lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla sekä pienvälineillä.

Lantionpohjalihasten ja syvien keskivartalolihasten vahvistaminen on harjoittelun keskiössä. Osa liikkeistä tehdään yhdessä vauvan kanssa. Välillä vauva voi esim. pötkötellä vieressä omalla filtillä.

Jokainen osallistuja saa vaihtoehtoja liikkeisiin palautumisensa mukaan. Saat tapaamisilla tehdyt harjoitteet ohjeineen mukaan kotiin, sisältäen sopivat keskivartalon palautumista tukevat harjoitteet.

Myös liikkuvuusharjoittelu on osa tapaamisia. Yhdellä tapaamisella käsitelemme myös  imettävän/synnytyksestä palautuvan äidin ravitsemusta. Saat ohjeita ruokavalioon, joka tukee palautumistasi synnytyksestä.

 

Ryhmässä saat:

- Palauttavan treenin keskivartalon lihasten harjoitteluun keskittyen
- Voit ottaa vauvan mukaan. Et tarvitse ulkopuolista hoitajaa jumpan ajaksi
- Saat ohjeet koti harjoittelua varten
- Ryhmässä tarkistetaan mahdollisen erkauman tilanne
 
Lantionpohjalihasten ja syvien keskivartalolihasten vahvistaminen on harjoittelun keskiössä. Myös liikkuvuusharjoittelu on osa tapaamisia. Osa liikkeistä tehdään yhdessä vauvan kanssa. Vauva voi osallistua mukaan tai nukkua harjoituksen ajan.
 
Saat tapaamisilla tehdyt harjoitteet ohjeineen mukaan kotiin. Ohjeet sisältävät sinulle sopivia keskivartalon palautumista tukevia harjoitteita.
 
 

Pienryhmän tiedot: 

- Ryhmän tapaamiset torstaisin  klo 10.45-11.45

- Ryhmän aloitus 18.8.2022 

- Pienryhmä kokoontuu 8 kertaa torstaisin 

- ryhmän hinta 149 e. Kurssimaksun voi maksaa kahdessa erässä.

- ryhmän koko min 4, max 6 hlö 

- paikka Studio Sinun Valintasi Vuoreksen puistokatu 81
 
 
 

Tietoja ohjaajasta:

Ohjaajana ryhmässä toimii Personal trainer Hanne-Leena Pirinen. Hanne-Leena on kahden pienen tytön äiti, lastentarhanopettaja, personal trainer ja ravintovalmentaja. Hanne-Leena on käynyt Äitiysliikunta-akatemian äitiysliikunnan ohjaamisen perus- ja jatkokoulutukset sekä terveysverkon vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio- koulutuksen. Hanne-Leena valmentaa odottavia sekä synnytyksestä palautuvia äitejä pienryhmissä sekä yksilö vaimennuksina

TULE PALAUTUMAAN SYNNYTYKSESTÄ JA VARAA PAIKKASI PIENRYHMÄÄN❤️

PÄÄSET VARAAMAAN PAIKKASI TÄÄLTÄ