STUDIO SINUN VALINTASI PIENRYHMÄVALMENNUS

 

Pienryhmävalmennus tarkoittaa pienryhmässä tehtävää lihaskuntotreeniä. Ryhmässä on helpompi motivoitua treenaamaan. Mukavassa porukassa treeni sujuu huomaamatta. Ryhmä ja ohjaaja saavat usein sinut parempiin suorituksiin. Pienryhmässä ohjaaja tarkistaa, että teet liikkeet oikein. Sama ryhmä antaa myös mahdollisuuden kehittyä ja haastaa kehoa.

 

 

Lihaskuntotreeniä kaksi kertaa viikossa

Ilman aktiivista harjoittelua, lihasmassa määrä alkaa iän mukaan laskemaan. Kehon kunnossa pysymiseksi tarvitsemme säännöllistä lihaskuntoharjoittelua. Jos 20-vuotiaana lihaskuntoharjoittelua tulee olla 20 %:a liikunnasta, tulisi sen olla 40-vuotiaana 40 %:a. Eli mitä vanhemmaksi tulemme sen tärkeämmäksi lihaskuntoharjoittelu tulee. Alamme menettämään lihasmassaa 20 ikävuoden jälkeen. Ainoa tapa hidastaa ja estää tämä on säännöllinen lihaskuntoharjoittelu.

 

 

Paljon vaihtoehtoja tehdä lihaskuntotreeni

Kaikki eivät halua käydä kuntosalilla. Lihaskuntoharjoittelun voi tehdä myös pienryhmässä tai erilaisten jumppien muodossa. UKK instituutin liikuntasuosituksissa lihaskuntoharjoitteluksi lasketaan myös erilaiset koordinaatiota vaativat lajit kuten mm. pallopelit ja tanssi. Myös jooga ja pilates tyyppiset treenit ovat hyvää lihaskuntoharjoittelua. Vaihtoehtoja siis on.

 

 

Yksilöllistä ohjausta pienryhmässä

Perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla on kymmeniä osallistujia. Silloin ohjaaja ei ehdi antamaan yksilöllistä ohjausta liiketekniikoissa. Studio Sinun Valintasi pienryhmävalmennuksessa ryhmäkoko pidetään pienenä. Tällöin ohjaajalla on mahdollisuus ohjata tekemään liikkeet oikein. Halutessasi ohjaaja korjaa tekniikkaasi.

PIENRYHMÄVALMENNUKSESSA SAAT: 

 

 • Saat toimintakykyisemmän kehon
 • Saat omalle kehollesi sopivan treenin
 • Treeni tehdään sinun kehoasi kuunnellen
 • Saat yksilöllistä valmennusta ryhmähinnalla
 • Valmentajan ja ryhmän tuen
 • Ohjaaja auttaa sinua tekemään liikkeet oikein
 • Saat vaihtoehtoisia liikkeitä, jos jokin liike ei sinulle sovi
 • Opit oikeat suoritustekniikat kehoasi kuunnellen
 • Saat kehosi voimaan ja toimimaan paremmin arjessa
 • Saat paremman kehontuntemuksen ja opit tunnistamaan oman kehosi ongelmat ennen kuin siitä tulee pysyvämpi vamma tai haitta kehosi toiminnalle
 • Opit kuuntelemaan kehosi viestejä: Milloin kannattaa tehdä rankempi treeni ja milloin on syytä ottaa vähän kevyemmin

 

KUVAUKSET ERI PIENRYHMÄVALMENNUKSISTA LÖYDÄT TÄSTÄ:  

 

Liikuntastartti pienryhmävalmennus

Liikunstartti pienryhmävalmennus on sinulle, joka haluaa aloittaa säännöllisen liikkumisen. Voit olla aloittelija tai säännöllisestä harjoittelusta on jo aikaa. Haluat kuitenkin saada säännöllisen harjoittelun osaksi elämää. Tässä pienryhmässä saat vertaistukea ja ohjaajan tuen.

LÖYDÄT KURSSIESITTEEN TÄSTÄ

Lihasvoimaa porukassa pienryhmävalmennus

Tämä pienryhmä on tarkoitettu niille, jotka eivät halua käydä salilla. Kehosi kuitenkin kaipaa tukea ja vahvistusta ja mahdollisesti kärsit erilaisista tuki- ja liikuntaelinsairauksista. Lihaskuntoharjoittelu on sinulle jo jollain lailla tuttua ja halua hyvän treenin koko keholle. Haluat mukavan ryhmän tuen, jossa voit kehittyä. Sinulle on tärkeää tehdä liikkeet oikein ja haluat opetella oikeat liiketekniikat. Et kuitenkaan halua maksaa kalliita PT palveluita yksilövalmennuksen muodossa

LÖYDÄT KURSSIESITTEEN TÄSTÄ

Selkä kuntoon pienryhmävalmennus

Tämä on pienryhmävalmennus sinulle, jolla on ongelmia selän kanssa tai haluat vahvistaa keskivartalon lihaksia. Ryhmässä keskitytään keskivartalon lihasten vahvistamiseen yläselkää unohtamatta. Teemme myös muut isot lihasryhmät kuitenkin selän lihaksiin keskittyen. Käytämme myös aikaa erilaisiin liikkuvuutta parantaviin liikkeisiin ja lihashuoltoon. Pienessä ryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ja ryhmän tuen.

LÖYDÄT KURSSIESITTEEN TÄSTÄ

Miesten treeniryhmä

Tämä on pienryhmävalmennus miehille, jotka haluavat tehdä lihaskuntotreenin mukavassa porukassa. Miesten omassa treeniryhmässä tehdään lihaskuntotreeniä lisäpainoilla ja kehonpainoilla. Treenissä keskitytään koko vartalon lihaksiin. Opettelemme erilaiset perustekniikat, kuten kyykyt ja punnerrukset. Pienessä ryhmässä opit tekemään liikkeet oikein ja voit haastaa kehoasi uudelle tasolle.

LÖYDÄT KURSSIESITTEEN TÄSTÄ

KYSY ROHKEASTI LISÄÄ ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA. VASTAAN KYSYMYKSIISI MAHDOLLISIMMAN PIAN. 

OTA YHTEYTTÄ TÄMÄN LINKIN KAUTTA