Pilates jatkokurssi

Elinvoimaa ja kiinteyttä kehoon Jennan PilatesCore-jatko kurssilta!

”Pilates perustuu kehon sekä mielen hallintaan nostaen fyysisyyden uudelle tasolle. Pilates-harjoituksessa opit hallitsemaan kehoasi, korjaamaan ryhtiä sekä aktivoimaan hermostoa.”


Kurssin tavoitteena on parantaa kehon liikkuvuutta ja ryhtiä sekä voimistaa keskivartalon lihaksia. Jokainen harjoitus tehdään omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen. Timmi, joustava sekä voimakas keho syntyvät säännöllisellä Pilates-harjoittelulla.

Jennan tunneilla on mukana myös meditatiiviset harjoitukset rauhoittamaan mieltä fyysisen osuuden jälkeen.

Olet tervetullut jatkokurssille, jos olet käynyt Pilates Alkeiskurssin tai sinulla on aiempaa kokemusta kehonhallinta- harjoittelusta.

Toivotan sinut tervetulleeksi!

Jenna Saarinen

Pilatesopettaja, DryNeedling- terapeutti, Energiahoitaja

Kurssin tiedot:

- Kurssi alkaa tiistaina 16.8.2022 klo 18.00-19.00
- Kurssi kestää 6x
- Kurssimaksu on 108e (kortilla)
- Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak, Edenred tai e-passi
- Kurssille on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 9 oppilasta
 
Ilmoittaudu mukaan:
[email protected] 
 
Tutustu minuun ohjaajana sekä palveluihini: https://www.jennaerika.fi/
 
VARAA PAIKKASI KURSSILLE TÄSTÄ

Palautetta kurssista:

”Tehokas corelle! Tuntui, että jokaisella tunnilla tehtiin juuri niitä liikkeitä, joita keho kaipasi. Kokonaisvaltaisesti venyttävä ja aktivoiva liikkuvuus on lisääntynyt.”

”Kurssi oli todella hyvä! Tunnin jälkeen kropassa aina hyvä olo. Liikkeet olivat monipuolisia ja sopivia. Oikeastaan tunneille oli valittu vain hyviä harjoituksia. Ohjaaja oli ihana❤️ Tunneilla oli ihana tunnelma. Kiitos paljon😊”

”Kiitos pilates & core kurssista. Se oli monipuolinen sekä kehon, että mielen kannalta. Mielenkiinto pysyi yllä ja aika meni nopeasti hyvällä tavalla. Tunnin jälkeen aina levännyt ja hyvä fiilis. KIITOS. Jenna on ihana ohjaaja❤️”

” Ensimmäistä kertaa Studio Sinun Valintasi kurssille, muttei viimeistä. Tunnilla on ollut hyvä henki. Liikkeitä tunnilla sopivasti ja tekniikkaa korjattu oikeaksi tarvittaessa. Ihana ohjaaja kyllä😊”