Pilates jatkokurssi

-  Elinvoimaa ja kiinteyttä kehoon Pilates jatkokurssilta ❤️

 

 

Kurssin tavoite on syventää kehonpainoharjoittelua seuraavalle tasolle, omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen.
 
Pilates on kehonhallintatekniikka, joka sopii kaikille. Tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä.
 
Pilates aktivoi syvät lihakset ja tämä on timmin keskivartalon ja kapean vyötärön salaisuus, tämän Hollywood tähdetkin tietävät. Syvien lihasten harjoittaminen on myös erityisen tärkeää hyvän ryhdin kannalta. Siirrämme säännöllisellä harjoittelulla ikääntymisestä aiheutuvaa eroosiota eteenpäin.
 

Kurssin tiedot:

- Kurssi alkaa tiistaina 3.8.2021  klo 18-19
- Kurssi kestää 6x
- Kurssimaksu on 108e (kortilla)
- Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak, Edenred tai e-passi
- Kurssille on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 9 oppilasta
 
Ilmoittaudu mukaan:
[email protected] 
 
Tutustu minuun ohjaajana sekä palveluihini: https://www.jennaerika.fi/
 
VARAA PAIKKASI KURSSILLE TÄSTÄ

Palautetta kurssista:

”Tehokas corelle! Tuntui, että jokaisella tunnilla tehtiin juuri niitä liikkeitä, joita keho kaipasi. Kokonaisvaltaisesti venyttävä ja aktivoiva liikkuvuus on lisääntynyt.”

”Kurssi oli todella hyvä! Tunnin jälkeen kropassa aina hyvä olo. Liikkeet olivat monipuolisia ja sopivia. Oikeastaan tunneille oli valittu vain hyviä harjoituksia. Ohjaaja oli ihana❤️ Tunneilla oli ihana tunnelma. Kiitos paljon😊”

”Kiitos pilates & core kurssista. Se oli monipuolinen sekä kehon, että mielen kannalta. Mielenkiinto pysyi yllä ja aika meni nopeasti hyvällä tavalla. Tunnin jälkeen aina levännyt ja hyvä fiilis. KIITOS. Jenna on ihana ohjaaja❤️”

” Ensimmäistä kertaa Studio Sinun Valintasi kurssille, muttei viimeistä. Tunnilla on ollut hyvä henki. Liikkeitä tunnilla sopivasti ja tekniikkaa korjattu oikeaksi tarvittaessa. Ihana ohjaaja kyllä😊”