Yin jooga kurssi

 

Elämä on välillä stressaavaa ja keho kaipaa lempeää palauttavaa tekemistä. Välillä on hyvä rauhoittua hetkeksi ja antaa itselle aikaa. Hellitä hetkeksi suorittamisesta ja tule rentoutumaan Yin Joogan parissa❤️

Tule nauttimaan Yin-joogan rentouttavista ja samalla kehoa avaavista asanoista eli asennoista. Yin jooga tehdään lämmittelemättömille lihaksille, jolloin päästään suoraan käsiksi kehon syviin kudoksiin, lihaskalvoihin ja lihasten jännealueisiin. 
 
Tunnilla tehdään aina aluksi maadoittava hengitys/keskittymisharjoitus, tämän jälkeen liu'utaan lihaskalvoja ja meridiaaneja avaaviin asanoihin (kestoltaan 3-5min/asento) ja lopuksi kaiken sinetöi loppurentoutus eli Savasana.
 
Tunnilla et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Pukeudu vain lämpöisiin, joustaviin vaatteisiin ja tule mukaan joogailemaan❤️

 

Mitä Yin jooga on

Yin jooga on restoratiivinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Kurssilla voit päästää irti kaikesta suorittamisesta. Jokaisella tunnilla on oma aiheensa jota työstetään kehon rentoutuessa ja mielen ollessa avoinna työstämään juuri Sinulle tärkeää ajatusta.

 

Kurssilta saat

❤️ Apua stressin hallintaan

❤️ Saat rauhoitettua kehoasi fyysisesti ja psyykkisesti miellyttävässä ympäristössä

❤️ Voimaa arjen haasteisiin

❤️ Mahdollisuuden hengähtää hetkeksi arjen haasteiden keskellä

❤️ Hetki omaa aikaa 

❤️ Päästä hetkeksi irti arjen haasteista

 

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

 

Ohjaaja Miia Kuukka

 
Olen fysioterapeutti ja RYT200-joogaopettaja. Päivisin hoidan ja yksilöohjaan ihmisiä Pereellä, omassa yrityksessäni Fysiokulma M. Kuukassa. Iltaisin ohjaan joogatunteja Pirkkalassa ja Tampereella. 
 
Joogassa minulle on tärkeintä hetkessä oleminen, hengittäminen ja liikkeiden turvallinen linjaus. Tätä korostan myös omilla tunneillani. Pyrkimys on aina tehdä harjoitus itselle, itseään kunnellen. 
Tunneillani saat aina variaatioita asanoista,jolloin pääset rakentamaan  harjoituksesta juurikin itsellesi sopivan. 
 
Olet hyvä juuri sellaisena kuin olet♥️
 
Joogassa tavataan❤🙏🏻
Miia
  
 

Työkokemus:

Olen koulutukseltani fysioterapeutti.   Olen toiminut UKK-instituutissa ensisynnyttäjien liikunta ja ravinto -projektissa raskaana olevien liikuntasuunnittelun vastaavana. Töissä olen ollut Pirkkalassa ennen Pereentie 23 :een siirtymistäni Liikuntakeskus Kunto-Partolassa, fysioterapeuttina. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä Pirkkalassa. Pidän jooga tunteja fysioterapeutin työn lisäksi. 
 
 

Lisäkoulutukset:

akupunktio, kinesioteippaus, OMT C1/2, vyöhyketerapia 1, kinesiologia 1 & 2, kuumakivihieronta, fytoterapia 8 opintojaksoa, joogaopettajakoulutus Villa Mandalasta ja viimeisimpänä Grounding Yin -ohjaaja/hoitajakoulutus.
 
Elämässä on hyvä olla hengähdyshetkiä arjen keskellä, jotta mieli ja keho pysyisivät tasapainoisina - jaksaisi iloita ja elää hetkessä :)
 
Voit seurata Miiaa Facebookissa:
https://www.facebook.com/pg/FysiokulmaMKuukka
 
 

Kurssin tiedot

 

- Ajankohta torstaisin klo 19.00-20.00

- Kurssi alkaa 4.8.2021.

- Kurssin kesto 10 kertaa

- Paikka: Studio Sinun Valintasi: Vuoreksen puistokatu 81

- Kurssin hinta 169€. Kurssin voi maksaa myös kahdessa 89 € erässä.

- Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla pankkikortilla. Maksaa voi myös liikuntaeduilla (Smartum, e-Passi, Edenred tai EazyBreak)

- Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa ennen kurssin aloitusta. Maksu kurssin peruutuksesta on sen jälkeen 89 €.

Tervetuloa mukaan❤️

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ