YOGA WORKOUT

-Hehkuvaa sisäistä & ulkoista kauneutta

 

 

Tunne olosi hehkuvan kauniiksi sisäisesti ja ulkoisesti! Tällä kolmen kerran YOGA WORKOUT -kurssilla kehitämme voimaa, notkeutta ja itsevarmuutta. Luomme harjoituksen kautta itsellemme hyvää oloa, virkeyttä ja tilaa hengittää.

 

Teemme harjoituksia, jotka kiinteyttävät lihaksia, polttavat tehokkaasti rasvaa ja lisäävät kehomme liikkuvuutta. Verenkiertomme vilkastuu, mikä saa kasvomme hehkumaan ja olomme tuntumaan raikkaalta ja hyvältä!

 

Kurssi koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

 

  1. KIINTEÄT JALAT & PYÖREÄ PYLLY
  2. VAHVA KESKIVARTALO & YLVÄS RYHTI
  3. KAUNIIT KÄSIVARRET & TIMMI YLÄVARTALO

 

Jokaisessa kokonaisuudessa on neljä osiota:

 

a) voimistava, verenkiertoa vilkastuttava ja rasvaa polttava harjoitus

b) notkeutta lisäävä venyttelyosuus

c) kasvojoogaosuus

d) ohjattu loppurentoutus ja meditaatio. 

 

Kurssilta saat:

Kurssilta saat viikoittaisen aikataulun ja ohjeet harjoitusten tekoon. Teemme harjoituksia myös kotona tapaamiskertojen välissä parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Huomaat hehkuvasi niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Kurssin materiaali on käytettävissäsi kurssin jälkeenkin.

 

Tule rohkeasti mukaan

Joogakokemuksellasi ei ole väliä. Jokainen harjoituskerta on omasi ja voit tehdä siitä näköisesi. Tuen sinua harjoituksessasi ja annan tunnilla paljon vinkkejä ja vaihtoehtoja. Ennen kaikkea tarkoitus on pitää hauskaa ja nauttia – harjoituksia ei tehdä hampaat irvessä vaan rennolla ja hyväksyvällä asenteella.

 

Jos jokin askarruttaa mieltäsi, voit olla yhteydessä kurssin ohjaajaan Essiin: [email protected].

Ohjaaja Essi

 

Olen Essi ja ohjaan Yoga Workout -kurssin Studio Sinun Valinnassa toukokuussa 2022. Jooga on ollut yksi kehollisista harjoituksistani pitkään ja joogaopettajaksi opiskelin kesällä 2018 kauniissa Intian Dharamshalassa, Himalajan vuoristossa. 

 

Tunneillani liikumme vahvasti, mutta nautiskellen. Tunnustelemme liikkeen kehoomme luomaa tilaa, syvennymme harjoitukseen ja unohdamme maailman vaateet kahdeksi tunniksi kerrallaan. 

 

Jokainen on tervetullut tälle kurssille omana itsenään. Kurssilla ei ole tilaa syrjinnälle, arvostelulle tai minkäänlaiselle toisia loukkaavalle toiminnalle. Jos jokin mietityttää sinua, voit lähettää minulle viestiä etukäteen niin jutellaan. 

Terveisin,

Essi ❤️

 

VARAA PAIKKASI KURSSILLE TÄSTÄ

Kurssin tiedot:

- Kurssi on torstaisin: 2.6, 9.6 & 16.6.2022 klo 18.00-20.00 
- Kurssi kestää 3x
- Paikka Studio Sinun Valintasi Vuoreksen puistokatu 81
- Kurssimaksu on 105 € (kortilla)
- Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak, Edenred tai e-passi
- Kurssi on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 9 oppilasta
 
Ilmoittaudu linkin kautta mukaan!
 
Aloitetaan yhteinen matka nyt❤️